top of page

Nové webové stránky spuštěny


Vážení přátelé, jelikož zbývají přesně dva měsíce do výstavy Modelářský košt 2017, s radostí vám při této příležitosti představujeme nové webové stránky klubu, na nichž se právě nacházíte. Stránky jsou výsledkem dvouměsíční práce, na jejímž začátku stála snaha pozvednout naše internetové informační médium na vyšší úroveň, než jakou představoval dosavadní skromný (avšak dobře fungující) blog. Přestože stránky nahradí blog v roli aktuální internetové informační platformy, neplánujeme jej rušit, nýbrž zůstane volně dostupný veřejnosti jako archiv dosavadní činnosti.

Po obsahové stránce se mnoho nezmění; naši čtenáři budou nadále informováni o novinkách z dění v našem klubu i o přípravách a výsledcích našich modelářských výstav, nový design nám však umožňuje informace více zpřehlednit, a ty skutečně důležité (jako například propozice na letošní ročník Modelářského koštu) umístit na vlastní, trvalé stránky, tak, aby byly vždy "po ruce." Rovněž se nám podařilo lépe propojit stránky s formulářem elektronické registrace a se seznamy účastníků výstavy.

Novinkou je pak možnost zasílání newsletteru. Zadáte-li vaši e-mailovou adresu do kolonky "Odběr novinek," budou vám na tuto adresu chodit zprávy o nových příspěvcích na našem webu.

Pevně věříme, že se vám budou nové stránky líbit minimálně stejně, jako se líbí nám.

Tož vitajte!

RECENT POST
bottom of page